VOORGERECHTEN

Dommelbol………....................€3,50  Meergranenbol met smeersels (2 pers.)

Rundercarpaccio…………….....€10,- Parmezaanse kaas | rucola | bacon | bosui | kappertjes | dressing van Harry’s Bar                                                         (evt. ook te bestellen met truffelmayo)

Geschroeide zwaardvis….....€11,-         Oosters gemarineerd | sesam | crumble

Gerookte hert……...….…………..€9,50                  Blauwe bes | chutney van stoofpeer | truffelmayo

* Romige pompoensoep..........€6,50    Crème fraîche | focaccia 

Huisgerookte zalm..…….....……€9,-  Rivierkreeft | bitterbal van paling | kruidenmayo 

* Beukenzwammetjes..….......…€7,50         In bierbeslag gefrituurd | roomkaas | tapenade van aubergine en tomaat

Liever niet kiezen? Geen probleem, ga dan voor ons sharing voorgerecht! (vanaf 2 pers.)  

Sharing voorgerecht…€12,50 p.p.

Door de chef geselecteerde voorgerechtjes in het midden van de tafel geserveerd

SALADES           klein/groot

Salade met lauwwarme gamba’s                                               en gerookte zalm                                            € 10,- / € 15,-

 *Vegetarische salade met diverse                                    groentes en Téte Moine kaas                         € 8,- / €12,-

 Salade met roergebakken pittige kip            € 9,- /  €14,-    


HOOFDGERECHTEN

Hamburger à la chef Jeff……..€15,-     Spek | zoete ui | gebakken ei | jonge kaas | tomatensalsa

Tagliarini...............…........…..€15,50       Dunne pasta | knoflook roomsaus | gamba’s

Kogelbiefstuk………......……...…€ 17,50     Champignons | spek | ui | pepersaus

Wilde eendenborst…....…...…€ 21,50 Gekonfijt boutje | wisselend stamppotje | rode port saus

* Gnocchi…………........….………….€16,-    Gorgonzola | ratatouille | mix van noten

Heilbot……….......….............…….€19,50 Krokantje | rucola stamppotje | kreeftensaus

               LEKKER KIP ETEN!                  Gegrilde halve boerderijkip € 17,50

 Het kippetje wordt sous-vide gegaard en gemarineerd in een mix van verse kruiden, olijfolie en citroen. Daarna gegrild. De kip blijft door de slow cooking van binnen wat roze van kleur, maar is echt gaar! Wordt geserveerd met koolsalade, maiskolf en frites.

 (Bij alleen een hoofdgerecht, minimaal 25 min. bereidingstijd)

* Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met  frites en mayonaise

 Eventueel bij te bestellen:                                                     Maiskolf met honing……………………..…….€3,-                       Warme groenten……..…………..……….…….€4,-

DESSERTS

IJscoupe met ijs van Daan’s Droomijs (zie ijskaart)

 Ananas……….....……....……..…..…€6,50      Gemarineerd in speculaaskruiden | gelei van kokos | bolletje Daan’s Droomijs

Trio van Hazelnoot…….…......€7,-          Truffel | mousse-taartje | ijs

 Stoofpeer………….....…….…….…..€6,50        Chocolade | mousse van kaneel

 Dessert van de chef…………....€9,50         Laat je verrassen met verschillende desserts op één bord

 Kaas………..........………………………€10,50        5 soorten kaas met vijgenbrood en appelstroop