Vrijdag 14 juni start de derde editie van het IJsselweekend.

Georganiseerd door de Lions Het Stigt en STAM.
Na het succes van de twee voorafgaande edities mogen wij ook dit jaar weer een heerlijk vier gangen diner verzorgen op vrijdagavond tijdens het IJsselconcert. U kunt vanaf 17:00 uur plaatsnemen op het terras aan de IJssel direct tegenover het podium. Kijk voor het programma op IJsselconcert - Stichting Tent Activiteiten Montfoort (stam-tent.nl) en voor tickets op Evenementen in Montfoort - Montfoort Tickets (vanaf 1 mei).

Door het kopen van een dinerarrangement steunt u de financiering van het IJsselweekend.
Zaterdag 15 juni
Zaterdag 15 juni wordt het IJsselspektakel georganiseerd!

Het technisch team IJsselweekend heeft dit jaar bedacht om het onderdeel Tobbedansen te realiseren.

Onder meer Maarten vd Brink, Erik vd Poel en Gerrit Meerkerk gaan de uitdaging aan om een 6 meter hoge glijbaan op de IJssel te bouwen waar de deelnemers per autoband of bootje of ander voorwerp af moeten om zo stuiterend,  zwemmend of tobbend de bel op het water te bereiken. Voor de veiligheid is op zaterdag de Reddingsbrigade van IJsselstein onder leiding van Gert Koppers weer op volle sterkte aanwezig. 

Vanaf ongeveer 18.00 uur is de muzikale invulling in handen van de coverband SoulSonic met zangers Erika Leliveld die voor even weer terugkeert naar haar Montfoortse roots. Soul Sonic speelt onder meer Soul, Disco, Dance Classics en Pop maar ook de wat stevigere en meer ‘rocky’ nummers schuwt SoulSonic niet. 


Tijdens het IJsselspektakel kunt u genieten op het IJsselterras van een heerlijk drankje en diverse broodjes/gerechten van onze kaart. Reserveren op deze dag is niet mogelijk. 
Zondag 16 juni Vaderdag
Lazy Sunday en Oranje aan de IJssel!

Op zondag 16 juni is het IJsselterras vanaf 12:30 uur geopend. Het Oude Stadhuis zorgt voor een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet. met o.a.: diverse broodjes met beleg naar keuze (zoet en hartig).
Tijdens de lunch kunt u genieten van het muziek programma dat start om 13:00 uur met (pop) songs van Theaterkoor Marcello. Ook zal het Shantykoor De IJsselzangers van de partij zijn.

Om 14:30 uur gaan de schermen aan voor Oranje aan de Ijssel. Samen kijken wij naar de wedstrijd Nederland - Polen. Voor de kinderen is de 6 meter hoge Tobbedans glijbaan geopend en ook zijn er watermatten en aquaballen op de IJssel te vinden.

Met een ticket voor het lunchbuffet bent u verzekerd van een plaatsje op het terras!
Ook steunt u hiermee de financiering van het IJsselweekend. Een perfect Vaderdag cadeau!
Tickets zijn verkrijgbaar via Evenementen in Montfoort - Montfoort Tickets (vanaf 1 mei)