Een Culinair Avontuur bij Het Oude Stadhuis

Neem plaats in ons Restaurant en Stadscafé, of kies voor de intieme sfeer van de Opkamer tijdens de lunch of het diner à la carte! Ontdek de verfijnde smaken van onze menukaart, of kies voor een verrassend 3-gangen of 4-gangen diner voor €41,- en €46,50.
 
U bent welkom op dinsdag en van donderdag tot en met zondag, vanaf 11.30 uur in Het Oude Stadhuis. Of u nu binnenstapt voor een ontspannen koffiemoment, een gezellige borrel, een smakelijke lunch, of een voortreffelijk diner, wij zorgen ervoor dat elke ervaring bij Het Oude Stadhuis bijzonder is.

Zaal huren voor feest?

Heeft u iets te vieren? Dan helpen wij u graag met organiseren! Of u nu een 25-jarig jubileum, verjaardagsfeest, huwelijk of familiefeest wilt vieren, of luxe wilt vergaderen op een unieke locatie: Het Oude Stadhuis staat voor u klaar. Ook voor een bedrijfspresentatie of vergadering kunt u bij ons terecht. Onze unieke, authentieke zalen bieden diverse mogelijkheden voor zowel kleine als grotere gezelschappen. 

 Even binnenkijken?

Benieuwd naar onze ruimtes? Kom gerust eens binnenlopen om onze ruimtes te bekijken of vraag vrijblijvend informatie aan via info@oudestadhuis.nl.