Grote of kleine zaal huren?

Stap binnen in een oase van rust en stijl in Het Oude Stadhuis in Montfoort. Wij begrijpen dat elke bijeenkomst uniek is. Daarom bieden we diverse mogelijkheden qua grootte, tafelschikking en faciliteiten, volledig afgestemd op uw wensen.

 Grote en kleine gezelschappen

De verschillende zalen van Het Oude Stadhuis vormen het perfecte decor voor bijeenkomsten met zowel kleine als grote gezelschappen, variërend van intieme bijeenkomsten tot grotere evenementen voor 10 tot 80 personen. Hier kunt u niet alleen rekenen op een stijlvolle omgeving, maar ook op een flexibele aanpak die volledig aansluit op uw wensen.

 Inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een vergaderlocatie in Montfoort, in de buurt van Woerden en de Meern? En bent u op zoek naar een ruimte voor een strategische sessie, een inspirerende presentatie of een belangrijke zakelijke bijeenkomst? Dan is Het Oude Stadhuis de ideale vergaderlocatie! Bekijk onze vergaderarrangementen voor meer informatie.

 Contact opnemen

Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken of mail naar info@oudestadhuis.nl. Wij staan voor u klaar en verwelkomen u graag in Het Oude Stadhuis in Montfoort!