Trouwen in Montfoort

Wilt u een prachtige bruiloft zaal huren voor uw speciale dag? Stap binnen in de romantische sferen van Het Oude Stadhuis in Montfoort, waar liefdesverhalen een betoverend begin krijgen. Al sinds 2010 bieden wij de perfecte entourage voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking.
 
Bij Het Oude Stadhuis, dé trouwlocatie van Montfoort, zorgen we ervoor dat elk moment van jullie speciale dag doordrenkt is van liefde en magie. Na de ceremonie kunnen jullie, omringd door jullie dierbaren, een toost uitbrengen en genieten van de heerlijke bruidstaart in één van onze prachtige zalen, variërend van het gezellige Stadscafé tot de unieke Poortkamer. In de tussentijd bereidt onze chef samen met zijn keukenbrigade een fantastisch bruidsdiner voor. Elk gerecht wordt met zorg en liefde samengesteld, zodat het niet alleen een feest voor het oog is, maar ook voor de smaakpapillen.

Trouwzaal huren in Montfoort?

Bij Het Oude Stadhuis geloven we in maatwerk, omdat elk liefdesverhaal uniek is. Daarom maken we graag een voorstel dat volledig is afgestemd op jullie wensen. Meer weten? Bel gerust voor een afspraak of mail naar info@oudestadhuis.nl. Wij staan voor u klaar om een onvergetelijke dag te creëren!