Uitgebreid assortiment op tafel geserveerd:
Noorse garnalen cocktail,
Terrine van zalm en gerookte heilbot met room en basilicum-olie
bulgur-salade met geitenkaas, gemarineerde vijgen en noten
Rundercarpaccio met pittenmix, Parmezaan, rucola en truffelmayonaise
Gerookte eendenham met gekarameliseerde appel en zoete uienchutney
Brood met smeersels
***
Tussengerecht:
Pompoenvelouté met salie en gekookte mosselen
***
Hoofdgerecht keuze:
Tournedos
stoofpeertje in spek, aardappelmousseline en rode wijnsaus
Of
Gebakken Doradefilet
gestoofde groenten en beurre blanc
Op tafel serveren wij frietjes met mayonaise
***
Op tafel geserveerd
Crème brûlée, cheesecake, kersenbavarois-taartje, citroentaartje, hazelnotenparfait en vers fruit
Wij houden graag rekening met dieet-of bijzondere eetwensen. Deze kunnen bij de reservering worden doorgegeven.