Dinerkaart

Voorgerechten
Plankje brood
€5,00
Meergranenbol met smeersels (2 pers.)
Rundercarpaccio
€11,00
Parmezaanse kaas | rucola | bacon | bosui | kappertjes | dressing van Harry’s Bar
(evt. ook te bestellen met truffelmayo)
Rouleau van tonijn, zalm en botervis
€11,00
Gemarineerd in peterselie | huisgemaakte piccalilly | crunch van wasabi-pinda's
Rode Mul
€9,50
Sous-vide gegaard | kruidensla | tartaar van langoustine | bosui-mayonaise | olijvenkruim
Tamme ganzenborst
€9,50
Huisgerookt | beukenzwammetjes | dressing van rode peper en citroengras
Supplement eendenleverkrullen +€5,-
Steak tartaar van kalf
€10,00
Klassieke stijl | truffel | zacht gegaarde eidooier
Carpaccio van gerookte rode biet
€8,50
Fetakaas | gedroogde tuinbonen | krokante beukenzwammetjes | Savora mosterd
Soep van geroosterde paprika
€7,50
Ratatouille | grissini met pancetta
Romige pomodorisoep
€6,75
Soep van pomodori-tomaten | crème fraîche | bosui

Liever niet kiezen? Geen probleem, ga dan voor ons sharing voorgerecht!
(vanaf 2 pers.) Sharing voorgerecht
€13,50 p.p.
Door de chef geselecteerde voorgerechtjes in het midden van de tafel geserveerd
Salades
Salade met lauwwarme gamba’s en gerookte zalm
€17,50
Salade met geitenkaas, gemarineerde vijgen en een notenmix
€14,50
Salade met roergebakken pittige kip
€14,50
Salade met oosters gemarineerde biefstukpuntjes
€16,50
Hoofdgerechten
Hamburger à la chef Jeff
€17,50
Bacon | cheddar | ijsbergsla | tomaat | ui | grillsaus
(ook te bestellen als vegetarische burger)
Kogelbiefstuk
€23,00
Champignons | spek | ui | pepersaus
Eendenborst
€21,00
Crème van knol | gyoza van gekonfijte eend | jus van gezoete rode ui
Ravioli
€17,00
Gevuld met geitenkaas | spinazie |  honing-schuim | cashewnoten | balsamico-dressing
Portobello
€17,50
Gevuld met truffelrisotto | Parmezaan
Zalmforelfilet
€23,00
Crumble van hazelnoot en gedroogde tomaat | beurre blanc met haringkaviaar
Zeebaarsfilet
€23,00
Risotto met zwarte knoflook | mosterd-hollandaisesaus
Gegrilde halve boerderijkip
€21,00
Het kippetje wordt sous-vide gegaard en gemarineerd in een mix van verse kruiden, olijfolie en citroen. Daarna gegrild. De kip blijft door de slow cooking van binnen wat roze van kleur, maar is echt gaar! 
Wordt geserveerd met salade, maiskolf en frites.

(Bij alleen een hoofdgerecht, minimaal 25 min. bereidingstijd)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise
Eventueel bij te bestellen:                                       
Salade +€4,-
Desserts
IJscoupe met ijs van ijsboerderij De Morgen
Zie ijskaart
Carrot cake
€8,50
Vanille botercrème | ijs van Ruby chocolade | mascarpone
Aardbeienparfait
€8,50
Verpakt in meringue | chutney van aardbei en munt
Bananenmousse
€7,50
Chocola | bananenchips | ijs van gezouten karamel
Dessert van de chef
€11,50
Laat je verrassen met verschillende desserts op één bord
Kaas
€12,50
Vijf soorten kaas met vijgenbrood en appelstroop
Voor kinderen
Kindermenu
€17,50
Vooraf keuze uit:
  • Klein kopje tomatensoep
  • Fruitcocktail
  • Kleine carpaccio (+3,-)
Hoofgerecht keuze uit:
  • Patat met een snack naar keuze (frikandel of kroket of kipnuggets of kaassouflé)
  • Pannenkoek met stroop en poedersuiker
  • Spaghetti Bolognese
Afgesloten met een feestelijk kinderijsje!