Dinerkaart

3-gangenmenu €45,-
voor-, hoofd-, & nagerecht naar keuze

Gerechten zijn ook los te bestellen:
Voorgerechten €14,- (soep €10,-)
Hoofdgerechten €25,- (maaltijdsalades €23,-)
Dessert: €12,-
Voorgerechten
Gemarineerde zalm
-
Licht gerookte zalm gemarineerd in biet en oosterse kruiden | mierikswortelcrème | komkommer zoetzuur
Rundercarpaccio
-
Parmezaanse kaas | rucola | bacon | bosui | kappertjes | dressing van Harry’s Bar
(evt. ook te bestellen met truffelmayo)
Gerookt hert
-
Dun gesneden | stoofpeerchutney | vadouvanmayonaise | roggebrood crumble
Gamba's al ajillo
-
knoflook-olie | citroen | Knoflookbrood
* Burrata en biet
-
zacht gegaarde biet | truffel-olie | dukkah
Steak tartaar
-
klassiek | 63 graden ei | brioche
* Romige zuurkoolsoep
-
Buikspek | toast van focaccia
Gerookte Paing
+€3,50
Op brioche | gemarineerde appel | gemarineerde venkel
* Romige pomodorisoep
-
crème fraîche | bosui | grissini met kaas
(vanaf 2 pers.) Sharing voorgerecht
+ €3,- p.p.
Liever niet kiezen? Ga dan voor ons sharing voorgerecht en geniet van door de chef geselecteerde voorgerechtjes in het midden van de tafel geserveerd.
Salades
Salade met lauwwarme gamba’s en gerookte zalm
-
Salade met geitenkaas, gemarineerde vijgen en een notenmix
-
Salade met roergebakken pittige kip
-
Salade met oosters gemarineerde biefstukpuntjes
-
Hoofdgerechten
Kalfssucade
-
Langzaam gegaard | seizoensgroenten | kalfsjus
Hamburger à la chef Jeff
-
Bacon | cheddar | rucola | rode ui | truffelmayo
(ook te bestellen als vegetarische burger)
Diamanthaas
-
Seizoensgroenten | pepersaus
Zwijn rugfilet
-
Gebakken | seizoensgroenten | paddenstoelenjus
Confit de carnard
-
Geconfijte eendenbout | seizoensgroenten | appelstroopjus
* Risotto
-
pompoensteak |  paddenstoelen | Parmezaan
Gebakken vis van de dag
-
Seizoensgroenten | beurre blanc
Tournedos
+€10,50
Gebakken | seizoensgroenten | truffelsaus
Gegrilde halve boerderijkip
-
Het kippetje wordt sous-vide gegaard en gemarineerd in een mix van verse kruiden, olijfolie en citroen. Daarna gegrild. De kip blijft door de slow cooking van binnen wat roze van kleur, maar is echt gaar! 
Wordt geserveerd met salade, maiskolf en gebakken uienringen.

(Bij alleen een hoofdgerecht, minimaal 25 min. bereidingstijd)

Vlees/vis hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur
Erbij bestellen:                                       
Salade +€4,-
Frietjes +€3,-
Desserts
IJscoupe met ijs van ijsboerderij De Morgen
Zie ijskaart
Crema catalana op eigen wijze
-
Krokant gebakken | lemon curd | gezouten karamel-ijs
Witte chocolade cheesecake
-
Gevuld met frambozencoullis | Bastogne bodem | frambozen-sorbetijs
Apfelstrudel
-
Vanillesaus | boerenjongens-ijs
Dessert van de chef
-
Laat je verrassen met verschillende desserts op tafel (vanaf 2 personen)
Kaas
+€3,50
Vijf soorten kaas met vijgenbrood en appelstroop
Voor kinderen
Kindermenu
+/- €17,50
Vooraf keuze uit:
  • Klein kopje tomatensoep
  • Fruitcocktail
  • Kleine carpaccio 
Hoofgerecht keuze uit:
  • Patat met een snack naar keuze (frikandel of kroket of kipnuggets of kaassouflé)
  • Pannenkoek met stroop en poedersuiker
  • Kipschnitzel met salade en frietjes
Afgesloten met een feestelijk kinderijsje!
Omdat we alle gerechten en sauzen zelf maken, kunnen we je alles vertellen over de ingrediënten. Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen en/of allergenen.