Het kippetje wordt sous-vide gegaard en gemarineerd in een mix van verse kruiden, olijfolie en citroen. Daarna gegrild. De kip blijft door de slow cooking van binnen wat roze van kleur, maar is echt gaar! Wordt geserveerd met salade, maiskolf en gebakken uienringen.
(Bij alleen een hoofdgerecht, minimaal 25 min. bereidingstijd)
Vlees/vis hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur Erbij bestellen: Salade +€4,- Frietjes +€3,-
Gevuld met frambozencoullis | Bastogne bodem | frambozen-sorbetijs
Apfelstrudel
-
Vanillesaus | boerenjongens-ijs
Dessert van de chef
-
Laat je verrassen met verschillende desserts op tafel (vanaf 2 personen)
Kaas
+€3,50
Vijf soorten kaas met vijgenbrood en appelstroop
Voor kinderen
Kindermenu
+/- €17,50
Vooraf keuze uit:
Klein kopje tomatensoep
Fruitcocktail
Kleine carpaccio
Hoofgerecht keuze uit:
Patat met een snack naar keuze (frikandel of kroket of kipnuggets of kaassouflé)
Pannenkoek met stroop en poedersuiker
Kipschnitzel met salade en frietjes
Afgesloten met een feestelijk kinderijsje!
Omdat we alle gerechten en sauzen zelf maken, kunnen we je alles vertellen over de ingrediënten. Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen en/of allergenen.