Een Betoverende Huwelijksplechtigheid

Een huwelijksvoltrekking is het begin van een nieuw hoofdstuk in jullie liefdesverhaal. Bij Het Oude Stadhuis begrijpen we dat dit moment heel persoonlijk is en daarom willen we dat het perfect bij jullie past. Of jullie nu een kleine bruiloft zaal of liever een grote zaal willen huren voor jullie bruiloft, Het Oude Stadhuis maakt het mogelijk!
 
In het historische Oude Stadhuis van Montfoort vindt u een schat aan mogelijkheden voor een prachtige huwelijksceremonie. Samen met jullie gaan we op zoek naar de perfecte zaal, zodat jullie trouwdag precies zo wordt als jullie voor ogen hebben. Willen jullie een grootschalige viering met al jullie geliefden? Onze Burgemeesterskamer biedt de ruimte! Verlangen jullie naar een meer intieme ceremonie, waarbij jullie blikken alleen op elkaar gericht zijn? De knusse Opkamer, met uitzicht over de Hollandse IJssel, is een prachtige trouwlocatie voor een klein gezelschap.

Boek een gratis rondleiding

Wij nodigen jullie van harte uit voor een persoonlijke rondleiding. Kom langs en ontdek de magie van trouwen bij Het Oude Stadhuis! Bel gerust voor een afspraak of mail naar info@oudestadhuis.nl.